Ring: 21 42 30 30

E-post: hei@quizwiz.no

Få flere leads og engasjerte kunder med online julekalender!

Det har aldri vært enklere å lage flotte julekalendere som engasjerer, samler
e-postadresser og lar deg selge direkte til deltakere på julekalenderen.

Samle leads

til din e-postliste

Viral spredning

i sosiale medier

Øk omsetningen

med kampanjetilbud

Tilgjengelig på alle enheter

Julekalender med QuizWiz hjelper deg blant annet med å …

Få en jevn strøm av nye, relevante leads til din e-postliste gjennom hele adventstiden.

Oppnå stor viral spredning og nå ut til nye kunder som ikke koster deg en krone ekstra.

Øk omsetningen din ved å selge produkter direkte til deltakerne.

Du får nye likes til din Facebook-side lekende lett når folk deltar på julekalenderen din.

Resultatene snakker for seg selv

QuizWiz har kjørt julekalenderen for Vinofil over flere år. Vinofil har et naturlig tema for målgruppen – nemlig vin – med engasjerende spørsmål som utfordrer selv de mest vininteresserte og med attraktive premier. Se resultatene fra fjorårets julekalender nedenfor.

Nettsidebesøk

Facebook likerklikk

E-postliste

"Jeg har gjennomført julekalendere med QuizWiz siden 2011, og planlegger allerede neste julekalender. Hver gang er resultatene fantastiske med tusenvis av nye e-postadresser, og jeg får utrolig mange positive tilbakemeldinger på hvor morsomt folk synes det er å delta. Når jeg i tillegg vet hvor enkelt det er å gjennomføre og sette opp julekalendere, så er det ingen tvil om at jeg kommer til å fortsette med julekalendere som en fast del av mine aktiviteter på nett opp mot jul.”

Svein Lindin, vinskribent og sommelier

Mange stilige design som skaper julestemning følger med, opprett gratis prøvekonto for å se alle!

FÅ FLERE LEADS OG SPRE JULEGLEDE – KOM I GANG GRATIS

Med QuizWiz får du flere leads og engasjerte kunder. Se hvordan det fungerer ved å prøve gratis.

Hvem er vi?

I over 12 år har vi i Eliksir hjulpet tusenvis av bedrifter – store og små – med sin e-postmarkedsføring gjennom nyhetsbrevtjenesten MailMojo.


Vi brenner for å lage nettløsninger og verktøy som hjelper våre kunder å selge mer på nett, enten det er med nyhetsbrev, skreddersydde nettsider, eller quizer og konkurranser.


Men våre løsninger skal ikke bare gi resultater. Vi vil også at de skal være morsomme å bruke – faktisk gjøre din hverdag en smule mer magisk. Vi lever og ånder for å skape digital magi.

Noen av kundene vi har jobbet med

Passer julekalender for deg?

Hvis du kjenner deg igjen i en eller flere av følgende så er julekalender med QuizWiz midt i blinken for deg.

Nettbutikker - Julekalendere har blitt en tradisjon for netthandlere de siste årene. Gavekort og produkter er populære premier og kampanjeprodukter.

Fysiske butikker - Som nettbutikker kan du bruke gavekort og produkter som premier. Men daglige tilbud som trekker kunder inn i butikken er også en gyllen mulighet for økt omsetning.

Turisme- og opplevelser - Det største som står mellom en reisende og dine destinasjoner er ofte kunnskapen om de. Engasjer deltakere med spennende og nysgjerrighetsskapende spørsmål.

Kursholdere og opplæring - Din uutømmelige kunnskap om ditt fagområde er kilden til gode spørsmål som utfordrer deltakere. Gavekort på dine kurs er premier som gir en boost til neste års kurskalender.

Nyoppstartede bedrifter - Du trenger ikke ha en stor e-postliste for å få gode resultater av julekalendere. Vi har hjulpet kunder med e-postlister på under 100 abonnenter få flerdoblet sin e-postliste på kort tid.

Interesseorganisasjoner - Saken du jobber for er det naturlige tema for dine julekalendere. Det er dermed en ypperlig måte å nå ut til nye mennesker som er opptatt av nettopp deres sak.

Andre bransjer - QuizWiz kan tilpasses alle bransjer. Det er kun din egen fantasi som setter grenser. 

La deg inspirere av våre kunder og kjør quizer og konkurranser også utenom adventstiden

Nettbutikken ART by hand økte sin e-postliste med 292% og solgte for over 10 000 kroner med én quiz.

Kursholderen Vivian Songe solgte for 38 350 kroner direkte fra én quiz – pluss kr 125 100 i ettertid med smart oppfølging over tid.

Feirearrangøren Stranda Booking promoterte vakre Vestlandet med en quiz, og økte sin e-postliste med 1 513 nye abonnenter – tilsvarende en økning på 22%.

Bilforhandleren Bilfokus i Mosjøen fikk 274 nye abonnenter – en økning på 45% – med én quiz, og trakk nye kunder inn i butikken med riktig oppfølging etterpå.

Dette kan du gjøre

I QuizWiz er det superenkelt å lage julekalendere som ser ut som de er laget av profesjonelle designere. Velg et av våre profesjonelt designede temaer og last opp din logo, så tar QuizWiz seg av resten. En julekalender som ser bra ut øker troverdigheten og sørger for at flere deltar!

Lag en attraktiv julekalender uten designkunnskap

Du kan koble Facebook-siden din til julekalenderen for å promotere den hver dag, eller bygge den direkte inn på din Facebook-side. Dette sørger for at du ikke bare bygger e-postlista, men også antallet likes.

Få flere likes til din Facebook-side

Få deltakerne fra julekalenderen rett inn i din eksisterende e-postliste uavhengig av hvilken leverandør du bruker. Er du allerede MailMojo-kunde trenger du bare å spesifisere din login-info.

Bygg e-postliste automatisk

QuizWiz lar deg selge gårsdagens premie rabattert til de som ikke vant. Ved den daglige trekningen mottar deltakerene en e-post med resultatet og tilbudet på premien. Prisen setter du selvfølgelig selv.


I tillegg kan du promotere et spesialtilbud hver dag som leder deltakere rett inn på nettsiden din for å kjøpe. Perfekt for kampanjevarer og tjenester du ellers ikke ønsker gi ut som premie.

Øk omsetningen i adventstiden

I tillegg til de profesjonelt designede temaene som følger med QuizWiz kan vi også tilby skreddersydd design for din julekalender. Vi designer et profesjonelt oppsett rundt ditt tema og din profil. Perfekt for å skille seg ut i mengden!

Skill deg ut med et skreddersydd design med din profil

Deltakerne i quizen kan øke sjansene sine til å vinne ved å dele julekalenderen på Facebook, Twitter og e-post. Jo flere de deler med, desto større vinnersjanser har de. Dette trekker nye deltakere til din kalender – som igjen deler den videre. Det kaller vi viral spredning!

Nå ut til massene med viral spredning

Med responsivt design vil julekalenderen automatisk tilpasse seg til deltakerens skjerm slik at brukeropplevelsen blir best mulig. Selv administrasjonen av din quiz er responsiv, så du kan lage din julekalender enten du sitter på laptopen, iPaden eller mobilen.

Tilpasset alle skjermstørrelser og enheter

Du kan enkelt la folk melde seg på julekalenderen din på forhånd, som skaper både forventning og spredning av julekalenderen allerede før start. De vil da få automatisk varsel når den starter.

Skap forventning med forhåndspåmelding

QuizWiz har som eneste julekalenderløsning også støtte for videobakgrunner! En ekstra effekt som virkelig kan sette stjerne på juletreet og krone din julekalender som den mest unike.

Stemningsfulle videotemaer

I tillegg...

Enkel forhåndsvisning - du kan når som helst forhåndsvise julekalenderen, og dele forhåndsvisningslenke med kollegaer for tilbakemeldinger.

«Bygg inn» på egen nettside - ved hjelp av en liten embed-kode kan julekalenderen bygges inn f.eks. på din blogg eller nettside. Driv trafikk til ditt nettsted med julekalenderen.

Nå et globalt publikum - du kan sette opp julekalenderen på både norsk og engelsk.

Enkelt å delta - folk kan enten delta på julekalenderen ved å logge seg inn med Facebook eller ved å legge igjen sin e-post. I begge tilfeller får du nye leads.

Så mange spørsmål du vil - du kan sette opp så mange spørsmål du vil, men husk at færre spørsmål oftest fører til flere deltakere.

Gjør julekalenderen morsommere med bilder og tekst - du kan bruke både tekst og bilde til spørsmål for å gjøre julekalenderen mer variert.

Vinnere trekkes automatisk - QuizWiz regner selv ut hvem som vinner basert på poeng og hvor mye deltakerne delte i sine sosiale kretser, og gir dem beskjed per e-post.

Følg med på julekalenderen i sanntid - se alle deltakere for hver luke og hvor de deler kalenderen.

Les hva noen av våre fornøyde kunder sier om QuizWiz…

"Da vi startet nettbutikken artbyhand.no hadde vi ingen e­postliste, og det tok tid å bygge opp en liste med mottakere som ville motta våre nyhetsbrev. Så hørte vi om QuizWiz, og gjennom én quiz fikk vi skutt fart på veksten og endte opp med å tredoble e­postlisten vår. Om ikke det var nok, så solgte vi i tillegg kunst for over 10.000 kroner til deltakerne på quizen! Jeg kan trygt stå inne for at QuizWiz fungerer, også for nettbutikker!”

Hilde Prestholdt, nettbutikkeier

"Aldri før har jeg opplevd så rask vekst i abonnenter på min e-postliste som vi fikk med QuizWiz! Jeg visste at det å kjøre quiz på nettet var bra saker, men dette har overgått alt annet jeg har prøvd. QuizWiz kommer fra nå til å være en integrert del av all markedsføring jeg gjør på nettet. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale det til alle som driver seriøst med salg på nett. Løp og kjøp!”

Roy Moss, Marketingsjef, Inspiro Publishing

QuizWiz gjør det enkelt og rimelig å lage din egen julekalender!

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

QuizWiz Julekalender

Ubegrenset antall deltakere

Promoter produkter og tilbud

Samle e-postadresser og leads

Komplett statistikk

Eksporter leads

Integrasjon med andre systemer

Teknisk brukerstøtte

kr 4 990

NÅ KUN

kr 6 990

Kjøp senest fredag 22. november før prisen øker!

QuizWiz PRO 1 år

Ubegrenset antall deltakere

Promoter produkter og tilbud

Samle e-postadresser og leads

Komplett statistikk

Eksporter leads

Integrasjon med andre systemer

Teknisk brukerstøtte

kr 6 990

NÅ KUN

kr 8 990

Vanlige quizer gjennom hele året

Påskenøtter

Julekalender

Du gjør bestillingen inne i QuizWiz etter du har opprettet en konto. Husk at du må bestille senest fredag 15. november for å få disse prisene!

Spørsmål og svar

Nei, det er ingen bindingstid. Julekalender-pakkene er heller ingen abonnementstjeneste; kun en enkelt betaling.

Er det bindingstid på QuizWiz Julekalender?

Nei, QuizWiz er ett system for både julekalendere såvel som andre typer quizer og konkurranser. Du har tilgang til hele QuizWiz i perioden du betaler for.

Kan jeg kun lage en julekalender?

Nei, så absolutt ikke! Etter at du har kjørt en quiz kan du enkelt eksportere deltakerlisten slik at du får slått den sammen med din eksisterende liste. Det er også mulig å sette opp automatisk overføring av deltakere mellom QuizWiz og ditt e-post system via såkalte webhooks.

Må jeg bruke MailMojo?

Det er ingen begrensning på antall deltakere! Uansett om du forventer 10 000 eller 1 000 engasjerte deltakere vil QuizWiz ta i mot de.

Hvor mange deltakere kan jeg ha?

Nei. QuizWiz er en nettapplikasjon som fungerer med alle nettlesere. Alt du trenger er et brukernavn og et passord for å logge inn.

Må jeg installere noe på min maskin?

JA, det kan vi. Ta kontakt med oss, så kan vi ta en uforpliktende prat om hva vi kan bistå med.

Jeg vet ikke om jeg har tid. Kan dere sette opp julekalenderen for meg?

Ja. QuizWiz er designet som en løsning som skal fungere uansett hvilke system du har fra før. Etter at julekalenderen er ferdig vil du enkelt kunne eksportere deltakerlisten for så å kunne importere den i det systemet du bruker.

Fungerer det med min nettbutikk?

Nei. QuizWiz er laget med tanke på brukervennlighet. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn spørsmål og premier for hver luke, laste opp bilder og trykke på publiser. Vips, så kan deltakere forhåndspåmelde seg, og de vil bli varslet når den starter.

Er det vanskelig å sette i gang en julekalender?

© 2019 Eliksir AS. Alle rettigheter reservert.